Pán prstenů kvíz

21. dubna 2008 v 18:44 | shagy
1) Jak se jmenuje hobit,který nese prsten???
a) Sam
b) Smíšek
c) Pipin
d) Frodo
2) Kdo je Legolas???
a) elf
b) hobit
c) skřet
d) trpaslík
3) Jak se jmenuje elfka,kterou miluje Aragorn?
a) Eowin
b) Angel
c) Arwen
d) Gimli
4) Jak se jmenuje ten kdo vyrobil prsten moci?
a) Saruman¨
b) Sauron
c) Gandalf
d) Glum
5) Jaký díl pána prstenů neexistuje?
a) Dvě věže
b) Společenstvo prstenu
c) Bitva o Středozem
d) Návrat krále
6) Jak se jmenuje elfský chléb??
a) Legolas
b) Mňamka
c) Elfský chléb
d) Lembas
7) V jakém hostinci měl Frodo čekat na Gandalfa?
a) U rezavé veverky
b) U vyskákaného poníka
c) U dvou věží
d) U skákavého poníka
8) Kdo z těchto lidí nepatří do společenstva prstenu
a) Legolas
b) Aragorn
c) Gandalf
d) Bilbo
9) Jaký herec si zahrál postavu Froda Pytlíka??
a) Daniel Radclife
b) Elijah Wood
c) Rupert Grint
d) Tom Felton
10) Na jakém místě se musí zničit prsten?
a) V Rohanu
b) V Helmově žlebu
c) V ohnivé skále
d) v hoře osudu
a pod to co na diplomek(jenom postavy nebo herce z PP)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kikca kikca | Web | 26. dubna 2008 v 9:02 | Reagovat

1)d

2)a

3)c

4)b

5)c

6)d

7)d

8)d

9)b

10)d

legolase!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama